clear float
homepage Výrobky v akci
clear float

Naši trenéři
v OLYMPU

Gabriela Raiterová

20 let se věnuji trenérství a skup. lekcím (spinning, trampolínky ...) Cvičení provází celý můj život.

 Jsem akreditovaným trenérem  pana Phdr. Petra Tlapáka CSc

 Zaměřuji se na redukci, vyváženost a zpevnění svalů postavy v  každém věku. 

 ! NIKDY NENÍ POZDĚ !

 Můj přístup je velmi individuální a komplexní. 

 Tréninky jsou tvořeny na tělo každého z Vás. 

 Vždy se domluvíme :-)

 Tel:. 604 622 919

 

Denis Kovačík

Ahoj, jmenuji se Denis Kovačík. Je mi 25 let a cvičení je má vášeň. Prošel jsem si bojovými sporty jako Karate, MMA a Judo, ve kterých mám za sebou i rok cvičení dětí v MMA, následně rok tréninku plavců Česká Lípa a teď působím jako trenér fitness. Mezi mé úspěchy patří několik míst na předních příčkách v silovém trojboji. Primárně se věnuji silové přípravě, funkčnímu tréninku (např. pro bojové sporty či závody Spartan Race…) a dále kulturistickému tréninku na nabírání svalové hmoty či rýsování a na zpevnění postavy. Nabízím také individuálně sestavené kulturistické či silové plány. Tréninky nejsou vždy jednoduché, protože se snažím z klientů vyždímat maximum, jelikož nic nepřijde samo a pro výsledky je třeba odhodlání, snaha a disciplína. Tel. 734 160 055

 

Iveta Uchytilová

Jmenuji se Iveta a je mi 40 let. Fitness se věnuji od roku 2002.

V centru mého zájmu bylo vždy cvičení, které prospívá zdraví těla i duše. Tedy správnému držení těla, zlepšení fyzické kondice, tvarování postavy, redukci hmotnosti nebo návratu do formy například po mateřské. Samozřejmostí práce s klientem je diagnostika pohybového aparátu a sestavení tréninkového plánu. Mým cílem je poskytovat nejen kvalitní a odborné vedení při cvičení, ale i příjemně strávený čas v přátelské atmosféře. Jsem akreditovaným trenérem Fitness.

Tel.: 608 731 269

 

 Jan Kováč

Jmenuji se Jan Kováč, Věnuji se Fitness a silovým sportům. Od roku 2017 jsem pravidelným účastníkem závodů v silovému trojboji, pod federací IPF s umístěním na předních příčkách republikové úrovně. Na můj profil a závodní výsledky se můžete podívat zde: https://www.powerlifter.cz/kovac-jan-u12902.aspx

V roce 2019 jsem úspěšně absolvoval Ronnie trenérský kurz kulturistiky a fitness v Praze. Odkud jsem načerpal mnoho dalších zkušeností, které společně se zkušenostmi z praxe, odborné literatury a mnoha dalších zdrojů, ze kterých čerpám společně uplatníme na cestě za Tvojí vysněnou postavou! Rozumně sestavený trénink, důraz na techniku a správné provedení cviků je samozřejmostí.

Tel.: 776 064 172

 

Klára Zelenková

Je mi 33 let, sportu se věnují již od střední školy a od roku 2019 pracuji jako Akreditovaný osobní fitness trenér, předcvičuji skupinové lekce hiit, pořádám fitness víkendy a Individuální tréninky ve fitness centru. S klienty řeším celkovou úpravu životního stylu, pohybové disbalance a snažím se o jejich maximální výsledky. Zaměřují se především na redukci hmotnosti a zpevnění postavy.

Tel.: 774 667 391

 

Josef Uhlík

Josef Uhlík, věk 70 let, dlouholetý aktivní sportovec v kondiční kulturistice se zaměřením na tvarování těla. Trénuje všechny věkové kategorie. Při tréninku využívá svých znalostí v anatomii, speciálně anatomii svalů, jejich úponů a funkcí v lidském těle. Je komunikativní a vstřícný, avšak i důsledný v dodržování jeho rad při cvičení. Poznávání lidského těla a jeho funkcí se věnuje celý život, což využívá při trénincích s různě věkově odlišnými cvičenci. Časově flexibilní.

Tel.: 602 283 685

 

Jaroslav Soukal (Puniman)

Ahoj, jmenuji se Jaroslav Soukal, je mi 29 let a již 15 let se věnuji posilování a fitness. V roce 2013 jsem absolvoval trenérský kurz od Ronnie.cz a úspěšně složil závěrečné zkoušky a tím získal licenci na trenéra fitness a kulturistiky. Od roku 2016 aktivně závodím ve sportu strongman a v silovém trojboji, kde se mi podařilo na závodech vybojovat několik prvních míst, včetně zlata na mistrovství světa.

Mezi mé služby patří například nabírání svalové hmoty, redukce hmotnosti, změna kompozice postavy, řešení dysbalancí a dalších problémů s pohybovým aparátem, silová příprava, konzultace na jakékoliv téma ohledně cvičení, jídla a celkového zdraví.

Tel.: 725 125 210